|
Post by AIexandru on Sept 26, 2019 8:24:23 GMT 2
Despre orice, sugestii, reclamatii, carnati, placinte...etc. )
|
|
|
Post by capshu on Oct 27, 2019 20:42:30 GMT 2
O daaa placinte...
|
|
|
Post by AIexandru on Oct 29, 2019 8:40:02 GMT 2
placinte cu ce ?!
|
|
|
Post by baton on Nov 9, 2020 10:31:12 GMT 2
Vorbim despre vechiul subiect COVID....cat credeti ca v-a dura in tara noastra? Eu cred ca nici peste 3 ani nu va mai trece....ar trebui sa ne obisnuim cu el....cum ne-am obisnuit cu restul virusilor...
|
|
|
Post by DJ_BAXTER on Apr 13, 2022 18:17:09 GMT 2
Buna ziua si salutare tuturor. Numele meu este Mihai si foloseam nickname DJ_BAXTER pe vremurile acelea (1998 - 2010). Unii din voi isi mai aduc aminte de mine (presupun), iar cu restul ne avem si pe facebook. Nu stiu cum mi-a trasnit prin cap mIRc dupa atatia ani, dar am fost foarte curios sa vad daca mai exista Undernet. Surprinzator inca mai este si majoritatea canalelor pe care le stiam inca mai au X. Este de apreciat cata pasiune au pus unii/unele in ceea ce a insemnat mIRc si au reusit sa tina in viata spiritul de odata. Am gasit pe #brasov link-ul la acest forum si nu am putut rezista sa nu ma inregistrez, macar asa de amintirile vremurilor trecute. Ma bucur sa stiu ca mai este o echipa care impartaseste spiritul mIRc (asl pls). Primul lucru care mi-a venit in minte este Sedef-ul. A fost cel mai mare net-caffee din Brasov la vremea aia. Cat timp am petrecut pe acolo.... EEEhhhh.... Era locul unde stateam cand chiuleam de la liceu Primul meu access ever a fost pe canalul #route66 prin 1999 - 2000 care avea pe vremea aia W ca si bot. Accesul mi-a fost dat de Piciu, pe vremea aia avand alt nick. Ma bucur sa-l revad aici pe forum. Iar mai apoi pe restul canalelor din preajma Brasovului. #predeal care a fost pe atunci a lui kriskros, #fagaras a lui ChiefRa, #sinaia (nu imi aduc aminte a cui a fost inainte de Raul__), iar pe #brasov am avut o perioada foarte scurta de timp, pt ca pe vremea aia era mereu cate un scandal cu accessul, va aduceti aminte presupun. EEEEeeehhhh.... Si uite asa au trecut anii, unii din noi acum cu familie, copii... etc. Va salut cu respect !
|
|
|
Post by DJ_BAXTER on Apr 13, 2022 22:01:08 GMT 2
Na si ca sa vezi. Chiar cand laudam echipa, poc mi-au tras ban pe #brasov ! Ideea este ca mi-am luat ban pe nedrept si ma enervat acest fapt. Dupa care sa trezit si Piciu sa imparta G-Line. Of Doamne... pe unii i-a afetcat psihic mircul. Oricum de la Piciu nu ma asteptam la prea multe, asa a fost de cand il stiu din Sedef. I sa suit IRCopareala la cap. Ca sa revin acum la ban-ul luat. Intrebati-l pe Model is ~Dorin@dorin.club pe ce motiv am luat ban. Rusine... Nu va mai deranjez !
|
|